U bevindt zich hier: Home » wat je (nog) niet wist van een budgetcoach

wat je (nog) niet wist van een budgetcoach

Over de budgetcoach bestaan veel misverstanden. Jammer, want zo mis je de kans om echt goed geholpen te worden. Wist jij bijvoorbeeld dat…

… ook mensen zonder (grote) schulden baat kunnen hebben bij een budgetcoach?

Veel mensen denken dat het inschakelen van een budgetcoach alleen zin heeft als je grote schulden hebt of als de eerste deurwaarders al op de stoep staan. Dit is niet waar. Een budgetcoach kan juist heel veel voor je betekenen als je kleine schulden hebt en zelfs als je helemaal geen schulden hebt! Wij kunnen je ook adviseren in je maandelijkse begroting (waar kun je besparen of laat je juist geld liggen) en je helpen je droom waar te maken door een doeltreffend spaarplan met je te maken.

… een budgetcoach helemaal niet zo duur is?

Natuurlijk is het even een investering maar een budgetcoach verdient zichzelf al snel terug doordat je meer inzicht krijgt in je inkomsten en uitgaven en je bewuster met je geld om gaat .

… je wordt begeleid en dus gewoon over je eigen geld beschikt?

De naam zegt het eigenlijk al. Een budgetcoach is iemand die jou coacht en niet iemand die jou buiten spel zet en zelf de touwtjes in handen neemt. Wij helpen je inzicht te krijgen en wij begeleiden je door het gehele proces zodat je het later zelf kunt doen.

 

… een budgetcoach je ook kan helpen bij het ordenen van je administratie?

Verlos jezelf van de waan van de dag!
Gratis videoserie, schrijf je in!

Je wil groeien in je onderneming of je werk, misschien wil je afvallen of meer gaan sporten, eindelijk je huis opruimen of je foto's inplakken. Allemaal voornemens die we zo graag zouden willen maar die er gewoonweg niet van komen.

Hoe komt dat nou? Waarom bereik jij je doelen niet terwijl het bij anderen altijd zo makkelijk lijkt te gaan? Waarom is de dag zo snel voorbij en heb je je weer laten leiden door de waan van de dag? Weer een dag voorbij waarin je heel veel gedaan hebt en toch niets bent opgeschotenā€¦..

Ben jij daar ook klaar mee? Daar kan ik helemaal in komen. Goed nieuws! In mijnĀ videoserie leer ik je 4 simpele manieren waarmee jij de baas wordt over je dag!